Opintojen eteneminen

Tältä sivulta löydät opintojen suunnittelun tueksi mallinnukset opintojen etenemisestä tutkintokohtaisessa tavoiteajassa ja nopeutetussa tahdissa. Nopeutettu eteneminen on kuvaus AMK-tutkinnon suorittamisesta normiaikaa nopeammassa tahdissa. Nopeutettu malli on kuvattu ja mahdollistettu tällä hetkellä Humakin kulttuurituottaja (AMK) - ja yhteisöpedagogi (AMK) -tutkinnoissa.

Opinnot tutkintoajassa vai nopeutetussa tahdissa? 

Humakissa sinun on mahdollista suorittaa AMK-opintosi tutkintokohtaisessa tavoiteajassa tai nopeutetussa tahdissa. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto opintojesi alussa tai viimeistään 1. opintovuotesi keväällä. Tutustu koulutus- ja toteutuskohtaisiin malleihin ohessa ja käytä niitä opintojesi suunnittelun tukena. Opetussuunnitelmat löydät täältä.

Nopeutetun etenemisen malli

Humakin nopeutetun etenemisen malli on kuvaus AMK-tutkinnon suorittamisesta normiaikaa nopeammassa tahdissa. Kulttuurituottaja (AMK) -tutkinto on nelivuotinen, joten tutkinnon suorittaminen nopeutetussa tahdissa tarkoittaa ajallisesti 3,5 vuotta. Yhteisöpedagogi (AMK) -tutkinto on 3,5-vuotinen, joten nopeutettu eteneminen tarkoittaa tutkinnon suorittamista kolmessa vuodessa.

Nopeutettu malli on kuvattu ja mahdollistettu tällä hetkellä Humakin kulttuurituottaja (AMK) – ja yhteisöpedagogi (AMK) -tutkinnoissa. 

Nopeutetun etenemisen mallit eri Humakin koulutuksissa on kuvattu oheisella kuvalla. Sen avulla sinulle selviää, mitä tutkinnon suorittaminen nopeammassa tahdissa edellytttää, mitä opintoja se tarkoittaa missäkin kohden ja mistä saat ohjausta sekä tukea opintojesi aikana.

Tutustu tarkemmin kuvan sisältöihin klikkaamalla kysymysmerkkejä. Voit halutessasi kuunnella kysymysmerkeistä avautuvien tekstilaatikoiden sisällöt valitsemallasi äänellä ja kielellä. Klikkaa tarvittaessa Fullscreen-painiketta kuvan alapuolella, niin kuva avautuu erillisessä selaimessa. Pääset kuvaan myös tästä.

Sivusta vastaa: Emilia Lehtonen,
Viimeksi päivitetty: 21 marraskuun, 2022