Jyväskylä

Tervetuloa Jyväskylän kampuksen tutkinto-opiskelijaksi! Meillä voit opiskella joko yhteisöpedagogiksi (AMK) järjestö- ja nuorisotyön profiilista tai kulttuurituottajaksi (AMK) kulttuurituotannon profiilista.

Tervetuloa opiskelemaan Jyväskylään!

Lukuvuoden lähiopetus alkaa 1.9.2022 klo 12 Jyväskylän kampuksella Helmi-rakennuksessa, joka on punainen puurakennus, osoite Tähtiniementie 30, Korpilahti.

Löydät lukujärjestystiedot Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella amkYp_s22_JYV. Lukujärjestyksiin voi vielä tulla muutoksia ennen lukuvuoden aloitusta. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet ajantasaisen lukujärjestyksen myös Tuudo-sovelluksesta.

Jos olet ostanut avoimen AMK:n yp-päiväpolkuopinnot Jyväskylän kampukselle, osallistut opetukseen yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa ja lähiopetus alkaa myös sinulla 1.9. klo 12 Helmessä.

 

HOPS-valmentajat

Ryhmän HOPS-valmentajat (tavoitettavissa 11.8.2022 lähtien):
Päätoiminen tuntiopettaja Satu Hotari  satu.hotari@humak.fi  +358 50 4369 313
Asiantuntija Rosa-Maria Tuisku rosa.maria.tuisku@humak.fi +358 50 5694 516

 

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi, p. 029 451 9253

Lukuvuoden lähiopetus alkaa 1.9.2022 klo 12.00–16.00 Jyväskylän kampuksella (punainen puurakennus). Löydät lukujärjestystiedot Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella amkKp_s22_JYV. Lukujärjestyksiin voi vielä tulla muutoksia ennen lukuvuoden aloitusta. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet ajantasaisen lukujärjestyksen myös Tuudo-sovelluksesta.

HOPS-valmentaja

Ryhmän HOPS-valmentaja (tavoitettavissa 8.8.2022 lähtien):

lehtori Elisa Vesanen

elisa.vesanen@humak.fi

p. 0400349 283

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi, p. 029 451 9253

Jyväskylän kampus sijaitsee n. 1,5 km Korpilahden keskustasta (Tähtiniementie 30, Korpilahti). Junalla pääsee Jämsän tai Jyväskylän keskustaan asti, mistä on noin 30 km matka Korpilahdelle. Eri puolilta Suomea pääsee linja-autolla Korpilahden keskustaan, josta on n. 10 minuutin kävelymatka perille. Kävelyreitti kulkee Päijänteen lahden yli kävelysiltaa pitkin. Osa Jyväskylän suunnalta tulevista linja-autoista tulee kampukselle asti ja lähtee iltapäivällä takaisinpäin. Tarkista linja-auto- ja juna-aikataulut Matkahuollostawww.onnibus.fi tai VR:ltä www.vr.fi.

Tutkintona Jyväskylä -podcast on opiskelijan opas Jyväskylään. Jyväskylän kaupunki on lanseerannut opiskelijoille suunnatun podcast-sarjan. Pilottikaudella ikuiset henkiset opiskelijat Aapeli Tourunen ja Sakari Siilin tutustuvat Jyväskylän kaupungin palveluihin opiskelijan ja vastavalmistuneen näkökulmasta. Jaksot ovat kuunneltavissa yleisimmissä podcast-palveluissa. 

Opiskelijakunta HUMAKOn tutorit järjestävät mahdollisuuksien mukaan tutustumisiltoja jo ennen koulun virallista alkua. Tarkemmat tiedot tutoreiden järjestämästä toiminnasta, mahdollisten tutustumisiltojen päivämäärät sekä yhteystiedot löydät HUMAKOn Jyväskylän toiminta -sivuilta.

Sivusta vastaa: Opintotoimisto,
Viimeksi päivitetty: 13 maaliskuun, 2023