Lomakkeet

Tälle sivulle on koottu linkit lomakkeisiin, joita tarvitset opintojesi aikana. Tutustu huolellisesti ohjeisiin ennen lomakkeiden täyttöä ja lähetystä – ota tarvittaessa yhteyttä opintotoimistoon, mikäli tarvitset apua tai neuvoa.

  • Kulukorvaukset
    Joissakin tilanteissa opiskelija voi olla oikeutettu saamaan rahallista korvausta oppilaitokselta. Näistä tilanteista on aina sovittava etukäteen oppilaitoksen kanssa. Vain kuitilliset kulut korvataan ja niitä haetaan erillisen M2 ohjelman kautta. Lisätietoa lehtorilta jonka kanssa sovittu korvauksista.
  • Matkalaskut: Opiskelijalle korvattava km-korvaus joka on ennakolta sovittu, esim. markkinointimatkojen tai ryhmäytymismatkojen korvaus. Korvausta haetaan M2 ohjelman kautta. Lisätietoa lehtorilta jonka kanssa on sovittu korvauksista.

Opinnäytetyöhön liittyvät lomakkeet löytyvät Opinnäytetyö -sivulta

Kelan opintotukeen liittyvät lomakkeet löydät Kelan sivuilta.

Opiskelu- ja harjoitteluvaihtoihin liittyvät lomakkeet löydät Teamsin Humak -> StudyInternationall -kanavan tiedostoista.

Saat linkin sähköiseen tutkintotodistushakemukseen täytettyäsi AVOP-kyselyn.

Ennen tutkintotodistushakemuksen tekemistä tutustu huolellisesti valmistumisohjeisiin.

Työn opinnollistaminen suunnitellaan ja sovitaan Workseed-sovelluksessa. Tutustu toimintaohjeisiin tarkemmin. Samaa lomaketta voidaan tarvittaessa hyödyntää myös Humakin TKI-hankkeissa työskentelyn ja työelämätilausten sopimisessa.

Työn opinnollistamisen lomake

Tutustu työn opinnollistamisen ohjeisiin täältä.

Sivusta vastaa: Opintotoimisto,
Viimeksi päivitetty: 9 helmikuun, 2024