eOpiskelijapalvelut

Humakissa opiskelijan käytössä on laajat sähköisen asioinnin opiskelijapalvelut. Kaikki opiskelijan palvelut ovat saatavilla palveluaikoina verkon välityksellä ja sähköisesti varmennettuja todistuksia voit ladata kelloon katsomatta.

Opiskelijan työpöydällä pääset tutkinto-opiskelijana päivittämään yhteystietosi, ilmoittautumaan lukuvuodelle ja toteutuksille ja voit myös tulostaa sähköisesti varmennettuja todistuksia. Lue lisää Pepin opiskelijan työpöydästä täältä.

Tarvitsetko lisäaikaa opinnoillesi tai oletko jo suorittanut kaikki opintosi ja on tullut aika tilata tutkintotodistus? Nämä ja muut hakemukset löydät e-lomakkeena.

Opiskeluoikeuteen liittyvät lomakkeet:

Kieliopintoihin liittyvät lomakkeet:

Valmistumiseen liittyvät lomakkeet:

CampusOnlinen lomakkeet:

Opetushallituksen Koski-palveluun (Oma Opintopolku) on koottu suoritustietojasi Suomessa suorittamistasi opinnoista. Koski-palvelusta löytyvät tiedot

  • peruskoulusta, lukiosta ja ammatillisista oppilaitoksista vuodesta 2018 alkaen
  • ylioppilastutkinnot vuodesta 1990 alkaen
  • korkeakoulusta vuodesta 1995 alkaen (tässä voi olla korkeakoulukohtaisia poikkeuksia)

Kirjautumalla palveluun voit tarkastella suoritustietojasi ja jakaa niitä esimerkiksi työnantajille. 

Pääset katsomaan Puro-palvelussa opintosuorituksiasi ja voit lähettää muualla suorittamiasi opintoja merkittäväksi kotikorkeakoulusi opintorekisteriin. Tarkemmat ohjeet CampusOnline-suoritusten siirtämisestä löydät täältä.

Sivusta vastaa: Opintotoimisto,
Viimeksi päivitetty: 13 maaliskuun, 2023