Verkkototeutukset

Tervetuloa tutkinto-opiskelijaksi verkkototeutukseen! Verkkototeutuksella voit opiskella AMK tai YAMK-tutkinnon kulttuurituotannossa tai yhteisöpedagogin koulutusohjelmassa.

Tervetuloa opiskelemaan Humakin verkkototeutukselle!

Lukuvuoden opinnot alkavat neljän päivän orientaatiojaksolla 27.-30.8.2024 klo 9:00-15:30. Orientaatiojakson kolme ensimmäistä päivää opiskellaan Kauniaisten kampuksella, neljäntenä päivänä opetus siirtyy verkkoon. Kauniaisten kampuksen osoite on Vanha Turuntie, 02700 Kauniainen.

Löydät lukujärjestystiedot Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella amkKmV_s24_PKS. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet ajantasaisen lukujärjestyksen Tuudo-sovelluksesta vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut opintojaksoille opiskeluoikeutesi alettua.

Tarkemmat ohjeet opiskelusta kulttuurituotannon verkkototeutuksella löydät tästä infokirjeestä. Opiskelun painottuminen erilaisiin oppimisympäristöihin on kuvattuna erillisessä infograafissa.

Tutustu myös jo etukäteen yleiseen linjaukseen opintojen suorittamisesta Humakin kulttuurituottaja (AMK) koulutusohjelmassa.

Ennakkotehtävä

Tee ennakkotehtävä 20.8.2024 mennessä. 

HOPS-valmentaja

Ryhmän HOPS-valmentajana toimii:

 • lehtori Niila Tamminen
  niila.tamminen(at)humak.fi
  p. 0400 349 255

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi, p. 029 451 9253

Lukuvuoden opinnot alkavat neljän päivän orientaatiojaksolla 27.-30.8.2024 klo 9:00-15:30. Orientaatiojakson kolme ensimmäistä päivää opiskellaan Humakin Tampereen toimipisteellä, neljäntenä päivänä opetus siirtyy verkkoon. Tampereen toimipisteen osoite on Kanslerinrinne 1, 33100 Tampere.

Löydät lukujärjestystiedot Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella amkKmV_s24_TRE. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet tarkan henkilökohtaisen lukujärjestyksesi Tuudo-sovelluksesta vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut opintojaksoille opiskeluoikeutesi alettua. Tampereen ryhmän lähipäivät löydät myös tästä erillisestä tiedostosta.

Tarkemmat ohjeet opiskelusta kulttuurituotannon verkkototeutuksella löydät tästä infokirjeestä. Opiskelun painottuminen erilaisiin oppimisympäristöihin on kuvattuna erillisessä infograafissa.

Tutustu myös jo etukäteen yleiseen linjaukseen opintojen suorittamisesta Humakin kulttuurituottaja (AMK) koulutusohjelmassa.

Ennakkotehtävä

Tee ennakkotehtävä 20.8.2024 mennessä. 

HOPS-valmentaja

Ryhmän HOPS-valmentajana toimii:

 • lehtori Sanna Pekkinen
  sanna.pekkinen(at)humak.fi
  p. 0400 349 219

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi, p. 029 451 9253

Uusien opiskelijoiden orientaatiopäivät pidetään 10.1.2024 (klo 10-15) sekä 11.1.2024 (klo 09.00-14.00) verkkoyhteyksin sekä paikan päällä Helsingin kampuksella osoitteessa Ilkantie 4, Helsinki.

Löydät lukujärjestystiedot Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella yamkK_K24_PKS. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet ajantasaisen lukujärjestyksen Tuudo-sovelluksesta vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut opintojaksoille opiskeluoikeutesi alettua.

Tervetulokirjeeseen pääset tästä.

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi, p. 029 451 9253 (ma-to 13-15)

Helsinki

Lukuvuoden opetus alkaa 10.-11.1.2024 Helsingin kampuksella (Ilkantie 4, Helsinki). Otathan mukaasi kannettavan tietokoneen ja laturin. 

Löydät lukujärjestystiedot Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella amkYmV_k24_PKS. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet ajantasaisen lukujärjestyksen Tuudo-sovelluksesta vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut opintojaksoille opiskeluoikeutesi alettua.

Tervetulokirjeeseen pääset tästä.

Orientaatiopäivien ohjelmaan pääset tästä.

Tiimin vastaava lehtori: Juha Nikkilä (juha.nikkila@humak.fi)

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi, p. 029 451 9253 (ma-to 13-15)

Lukuvuosi alkaa orientaatiopäivillä opetussuunnitelmaan, opintojen rakenteeseen, opiskelukavereihin ja lehtoreihin tutustumisella 10.–11.1.2024 klo 9.15 – 16.00.

On suositeltavaa, että osallistut orientaatiopäiville, koska siellä saat tärkeää tietoa liittyen opintojen suunnitteluun, ahotointiin ja muihin opintojen aloittamiseen liittyvään asiaan. Lisäksi sinulla on mahdollista tutustua niin Tyken lehtoreihin kuin muihin opiskelijoihin.

Löydät lukujärjestystiedot Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella amkYtm_k24_PKS. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet ajantasaisen lukujärjestyksen Tuudo-sovelluksesta vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut opintojaksoille opiskeluoikeutesi alettua.

Orientaatiopäivät tapahtuvat verkossa Zoom: https://humak.zoom.us/my/ninasimolaalha

Tervetulokirjeeseen pääset tästä.

Yhteystiedot:
Lehtori Nina Simola-Alha, nina.simola-alha@humak.fi
Lehtori Juha Niiranen, juha.niiranen@humak.fi

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi puh. 029 451 9253 (ma-to 13-15)

Verkko-opinnot suoritetaan 1,5 vuodessa työn ohella erilaisia opetusmuotoja hyödyntäen. Aiemmin hankitun osaamisen (AHOT-menettely) on mahdollista huomioida soveltuvin osin. Eri opintojaksoissa on webinaareja ja itsenäistä työskentelyä ja osassa opintojaksoista tehdään yksilö-ja parityön ohella myös ryhmätöitä.

Opintojen orientaatiojakso pidetään ma-ti 26.-27.8.2024 verkossa. Syksyllä 2024 aloittavan ryhmän lukujärjestystiedot ja opintojaksojen webinaarit löydät Lukkarikoneesta ryhmätunnuksella yamkY_s24_PKS. Katso lukkarikoneen tarkempi käyttöohje tästä. Näet ajantasaisen lukujärjestyksen Tuudo-sovelluksesta vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut opintojaksoille opiskeluoikeutesi alettua.

HOPS-valmentajat

Ryhmän HOPS-valmentajat:

 • lehtori Oona Tikkaoja
 • yliopettaja Pasi Toivanen
 • yliopettaja Arto Lindholm

etunimi.sukunimi(at)humak.fi

Opintotoimisto: opintotoimisto@humak.fi, p. 029 451 9253 (ma-to 13-15)

Tutorointi päivätoteutuksen opiskelijoille

Opiskelijakunta HUMAKOn tutorit järjestävät mahdollisuuksien mukaan tutustumisiltoja jo ennen koulun virallista alkua. Tarkemmat tiedot tutoreiden järjestämästä toiminnasta, mahdollisten tutustumisiltojen päivämäärät sekä yhteystiedot löydät HUMAKOn pääkaupunkiseudun toiminta -sivuilta.

Tutorointi monimuoto-/verkko-/YAMK-opiskelijoille

Tarkemmat tiedot opiskelijakunta HUMAKOn tutoreiden järjestämästä toiminnasta sekä muusta opiskelijakunnan toiminnasta löydät HUMAKOn monimuoto-opiskelijoiden sivuilta.

Sivusta vastaa: Opintotoimisto, Koulutussuunnittelijat,
Viimeksi päivitetty: 4 huhtikuun, 2024