Kampuspalvelut

Humakin opintotoimistot löytyvät kolmelta kampukselta: Helsingistä, Jyväskylästä ja Kuopiosta. Kirjastopalveluja on tarjolla kaikilla kampuksilla.

Tyttö keinuu

Opintotoimistot sijaitsevat Helsingissä, Nurmijärvellä, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

 • Helsinki: Opintotoimisto sijaitsee Valkean talon toisessa kerroksessa huoneessa C2.35. 
 • JyväskyläOpintotoimisto sijaitsee Helmi-rakennuksessa. Opintotoimiston löydät, kun kuljet pääovesta vasemmalle henkilökunnan ovesta sisään.
 • Kuopio: Opintotoimisto löytyy, kun kuljet sisääntuloaulasta oikealle ja lasioven takaa käytävän päähän. 

Lue lisää opiskelijapalveluista täältä.

Kaikilla Humakin kampuksilla, paitsi Nurmijärvellä, on opiskelijoiden käytössä kirjasto. Kirjastojen osoitteet ja aukioloajat löydät Finnasta. Lisätietoa kirjastojen palveluista löydät täältä.

Pikaohje tulostamiseen

Yleistä tulostamisesta

Canon monitoimilaitteet on tarkoitettu opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Opiskelijat voivat ostaa kopio- ja tunnistekortin, johon on ladattu valmiiksi 10 eurolla käyttösaldoa. Tarvittaessa tätä saldoa voi ostaa lisää.

Canonin monitoimilaitteet ovat ns. turvatulostuslaitteita eli niissä tulostus tulee laitteesta vasta, kun käyttäjä on tunnistautunut omalla kopio- ja tunnistekortilla (opiskelijat) tai tunnisteavaimenperällä (henkilökunta). Myös ennen kopioiden ottamista tulee tunnistautua. Kopio- ja tunnistekortti on käyttäjäkohtainen ja se tulee aktivoida käyttöön monitoimilaitteella.

Tunnisteavaimenperät ja -kortit eivät ole kertakäyttöisiä eli jos käyttäjän tunnus ei ole enää voimassa, voi avaimenperän/kortin aktivoida uudelleen toiselle käyttäjälle antamalla monitoimilaitteessa uusi (voimassaoleva) käyttäjätunnus ja salasana.

Kopio- ja tunnistekortin hankkiminen

Opiskelija saa kopio- ja tunnistekortin käyttöönsä opintotoimistosta kuittia vastaan. Kortille on ladattu jokaiselle 1 euron perusmaksu ja se on lisätty kortin jo hankkineiden saldoon.

Kopio- ja tunnistekortin hinta on 10 euroa ja kortille ladataan kortin lunastamisen yhteydessä käyttösaldoa kortin hinnan (10 euroa) sekä perusmaksun (1 euro) verran saldoa. Opiskelija voi todistaa hoitaneensa maksun joko näyttämällä tulostetun kuitin suorituksesta tai näyttämällä maksusuorituksen verkkopankista esim. kännykän näytöltä.
Opiskelija voi tarvittaessa ostaa kopio- ja tunnistekortilleen lisää saldoa (min. osto 5 euroa) maksamalla suorituksen Humakin tilille.

Maksu suoritetaan Humakin tilille seuraavin tiedoin:

 • Saaja: Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy
 • Tili: FI80 1378 3000 2038 08 NDEAFIHH
 • Viiteteksti: Kopiokortti, Nimi, tutkinto (esim. Kopiokortti, Mikko Mallikas, Tulkki)

Kopio- ja tunnistekortin aktiviointi

Kopio- ja tunnistekortti aktivoidaan käyttöön ensimmäisellä käyttökerralla. Käytä korttia lukijan päällä, laite pyytää Humak-tunnuksen ja salasanan, anna ne muodossa

 • Käyttäjätunnus: humahe01 (esimerkkinä Heikki Humanistin käyttäjätunnus)

 • Salasana: tosisalainensalasana (näkyy ruudulla tähtinä ***********************)

Tulostaminen sähköpostin kautta

 • Lähetä tulostettava dokumentti liitetiedostona Humakin sähköpostitililtäsi osoitteeseen vierailijatulostus@humak.fi
 • Mene kampuksen monitoimilaitteelle ja kirjaudu tunnistekortilla
 • Paina “Secure print” ja valitse tulostettava dokumentti 
 • Kirjaudu ulos monitoimilaitteelta

Hinnat

 • Mustavalkoinen A3/A4 0,01€/sivu
 • Värillinen A3/A4 0,10€/sivu

Tulostimien oletuksena on kaksipuoleinen tuloste ja kopio.

Jos tulostat yhden mustavalkoisen sivun, jossa on tekstiä yhdellä puolella, se maksaa yhden sentin, mutta jos tulostat yhden mustavalkoisen sivun, jossa on tekstiä molemmilla puolilla, se maksaa kaksi senttiä.

Opiskelijahintaista lounasta on tarjolla kaikilla Humakin kampuksilla. Opiskelijahintaisen lounaan saat ravintolassa näyttämällä Tuudon opiskelijatunnistetta tai muuta ravintolan hyväksymää opiskelijakorttia.

Tutustu ravintoloiden aukioloaikoihin nettisivuilta. Mikäli sinulla on Tuudo puhelimessasi, löydät ruokalistat myös sovelluksesta.

Sivusta vastaa: Opintotoimisto,
Viimeksi päivitetty: 13 maaliskuun, 2023