Opiskelu hankkeissa

Humak toteuttaa koulutustoiminnan ohella toista perustehtäväänsä eli tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI). Ulkoisen rahoituksen kansalliset ja kansainväliset kehittämishankkeet ovat TKI-perustaisen oppimisen ydintä, sekä opiskelijoiden oppimisen, että organisaation kehittymisen ja henkilöstön jatkuvan oppimisen kannalta. Hanketyö antaa hyvän mahdollisuuden osallisuuteen laajapohjaisissa asiantuntijaverkostoissa.

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa opintojaan Humakin hankkeissa ja päästä mukaan kehittämistyöhön. Lähes kaikki opintojaksot voidaan suorittaa hankkeissa. Hankkeet tarjoavatkin erinomaisia harjoittelu-, opinnäytetyö- ja muita opiskelumahdollisuuksia. Hankkeen verkostoissa toimiminen on myös loistava tapa saada jalka oven väliin työelämään. Moni Humakin opiskelija onkin työllistynyt hankkeen myötä. Tutustu Humakin hankkeisiin tästä.

Näin pääset mukaan hankkeisiin:
– Tutustu Humakin käynnissä oleviin hankkeisiin  tästä
   -> Mikäli löydät kiinnostavan hankkeen, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikköön
   -> Mieti, mihin opintojaksoon hanketyötä voi käyttää ja ota yhteyttä opintojakson lehtoriin
– Seuraa Tuudo -sovelluksesta löytyviä hankkeiden harjoittelu- ja työpaikkoja
– Seuraa Teams-kanavilla tarjottavia hankkeiden harjoittelupaikkoja ja -tehtäviä
– Ole yhteydessä omaan HOPS-valmentajaasi ja kerro kiinnostuksestasi opiskeluun hankkeissa. Voitte yhdessä etsiä soveltuvia hankkeita ja niissä suoritettavia opintoja.

Sivusta vastaa: Helka Luttinen,
Viimeksi päivitetty: 16 tammikuun, 2024