Alumnitoiminta ja urasuunnittelu

Kaikki Humakista valmistuneet ovat alumnejamme. Alumnina kuulut monialaiseen asiantuntijayhteisöömme, joka tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitumiseen, yhteistyöhön, ammatilliseen kasvuun ja kehittämiseen.

Sateenvarjon alla

LinkedIn on ammattilaisen verkostoitumistyökalu ja monen organisaation rekrytoinneissaan käyttämä kanava. Humakin alumneilla on mahdollisuus linkittää Humak-tutkintonsa alumniyhteisöön, joka kasvaa koko ajan meiltä valmistuneilta ammattilaisilta. Kun lisäät tutkintosi LinkedIniin, katso että linkkaudut Humakin university -sivuun.

LinkedInin alumniyhteisö, jonka löydät sekä Humakin suomen- että englanninkielisellä nimellä, kertoo havainnollisesti, millä aloilla ja missä organisaatioissa Humakista valmistuneet ammattilaiset työskentelevät.

Tilaa Alumni-uutiskirje tällä lomakkeella.

Saat kolmesti vuodessa sähköisen alumnikirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisista koulutuksista, mahdollisuuksista toimia mentorina, harjoittelupaikkoja tarjoavana ammattilaisena ja yhteistyökumppanina.

Humak osallistuu aktiivisesti ura- ja rekrytointitapahtumiin. Järjestämme myös alueellisia ura- ja alumnitapahtumia, joissa kohtaavat opiskelijat, alumnit ja yhteistyökumppanit.

Pääkaupunkiseudun merkittävin ponnistus, ura- ja alumnitapahtuma Hurrikaani, järjestetään keväisin. Käytännön järjestelyt hoidetaan opiskelijoiden, lehtoreiden ja alumnien yhteistyönä. Hurrikaani on hyvä areena markkinoida omaa organisaatiota ja harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoillemme.

Sivusta vastaa: Helka Luttinen,
Viimeksi päivitetty: toukokuu 27, 2021