Valmistuvien AVOP-palautekysely

Kaikki ammattikorkeakouluista valmistuvat perustutkinto-opiskelijat ja YAMK-opiskelijat vastaavat ammattikorkeakoulujen ja opetusministeriön yhteiseen ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen AVOP-opiskelijapalautekyselyyn. Kyselyllä kerätään opiskelijoiden palautetta opetukseen ja oppimiseen, harjoitteluun ja työelämäyhteyksiin sekä kansainvälisyyteen liittyvistä asioista.

Onnea valmistumisen johdosta! Anna vielä palautetta, kuinka onnistuimme koulutuksen toteuttamisesssa!

Vastaa AVOP-kyselyyn osoitteessa https://avop.fi/fi. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 15-20 min. Kun olet vastannut kyselyyn, saat näkyviisi linkin tutkintotodistushakemukselle.

Kirjaudu Humak-tunnuksella Haka-kirjautumisen kautta (kirjautumisnäkymä on oikeassa yläkulmassa). Valitse kotiorganisaatioksi Humanistinen ammattikorkeakoulu. Tarkista, että näytetyt tiedot (tutkinto, tutkinnon suorituskieli, opiskelukunta, koulutusmuoto) ovat oikein ja siirry vastaamaan kyselyyn. Mikäli saat jonkin virheilmoituksen, ota yhteys opintotoimistoosi: avop@humak.fi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö hyödyntää opiskelijapalautetta koulutuksen arvioinnissa, ammattikorkeakoulujen ja koulutusalojen välisessä vertailussa ja koulutuksen suunnittelussa. Ammattikorkeakoulut käyttävät saatua palautetta eri koulutusalojen ja tutkintojen koulutuksen ja harjoittelun kehittämisessä sekä vertailussa muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijapalautteeseen.

  • HUOM: AMK-tutkinnon opiskelijalla täytyy olla 80 % tutkinnon laajuudesta suoritettuna (opintopisteiden on oltava VIRTA-tietovarannossa vastaushetkellä).
    • 240 op tutkinnon raja-arvo: 192 op
    • 210 op tutkinnon raja-arvo: 168 op
  • HUOM: YAMK-tutkinnon opiskelijalla täytyy olla 50 % tutkinnon laajuudesta suoritettuna (opintopisteiden on oltava VIRTA-tietovarannossa vastaushetkellä).
    • 90 op tutkinnon raja-arvo: 45 op
    • 60 op tutkinnon raja-arvo: 30 op

Sivusta vastaa: Helka Luttinen,
Viimeksi päivitetty: 31 tammikuun, 2024