Tutkintotodistushakemus

Humakissa on käytössä jatkuva valmistuminen. Voit hakea tutkintotodistusta, kun olet suorittanut kaikki tutkintoosi kuuluvat opinnot, saanut niistä merkinnät opintorekisteriisi ja tallentanut opinnäytetyösi Theseukseen. Hakemusten käsittelyaika on keskimäärin kaksi viikkoa. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun todistuksesi on valmis ja voit käydä noutamassa sähköisen tutkintotodistuksesi Pepistä.

Tutkintotodistusta haetaan sähköisellä lomakkeella, kun kaikki opinnot on suoritettu, suoritusmerkinnät on kirjattu opintorekisteriin ja opinnäytetyö on tallennettu Theseukseen. Tutkintotodistushakemus on jätettävä läsnäolevana opiskelijana opiskeluoikeuden voimassaoloajan sisällä. Olethan yhteydessä opintotoimistoon, mikäli opiskeluoikeutesi on päättymässä, ennen kuin kaikki opintosuorituksesi saadaan kirjattua opintorekisteriin. Valmistumispäivä on se päivä, jolloin jätät tutkintotodistushakemuksen. Huomioithan valmistumispäivän vaikutuksen opintotukeesi.

Saat linkin sähköiseen tutkintotodistushakemukseen täytettyäsi AVOP-kyselyn. AVOP-kyselyn täyttäminen on pakollista. Kun olet vastannut kyselyyn, saat näkyviisi linkin tutkintotodistushakemukselle. Ota linkki itsellesi talteen, mikäli et täytä tutkintotodistushakemusta saman tien.

Huomioitavaa käsittelyajoista ja tutkintotodistuksen toimituksesta:

  • Käsittelyaika on keskimäärin kaksi viikkoa (joulukuussa ja toukokuussa on ruuhkaisinta).
  • Heinäkuussa ei pääsääntöisesti kirjoiteta todistuksia. Voit jättää tutkintotodistushakemuksen heinäkuussakin ja käsittelemme sen viimeistään elokuussa.
  • Joulukuun lopussa valmistuvien todistukset tehdään pääsääntöisesti tammikuussa.
  • Opiskelija saa sähköpostiviestin, kun todistus on noudettavissa Pepistä.

Valmistumisen yhteydessä toimitetaan seuraavat asiakirjat (suomenkielinen tutkinto):

  • suomenkielinen tutkintotodistus
  • Diploma Supplement
  • suomenkielinen ja englanninkielinen opintosuoritusote

Sivusta vastaa: Opintotoimisto,
Viimeksi päivitetty: 23 helmikuun, 2024