Muiden korkeakoulujen opiskelijat

Tältä sivulta löydät Humakin CampusOnline.fi-opintoihin ja muiden korkeakoulujen kanssa tehtävien opetusyhteistyöopintojen ilmoittautumisen ohjeet.

Sateenvarjon alla

Tervetuloa ristiinopiskelija!

Tältä sivulta löydät Humakin CampusOnline.fi-opintojaksojen ja muiden korkeakoulujen kanssa tehtävien opetusyhteistyöopintojen tiedot sekä ilmoittautumisohjeet. 

CampusOnline.fi-opiskelija

Alta löydät erilliset ilmoittautumislomakkeet lukukauden aikana toteutuville opintojaksoille ja non-stop-opintojaksoille. Ole tarkkana, että valitset oikean lomakkeen. Tarkista täyttämäsi tiedot huolellisesti ennen lomakkeen lähettämistä. Lomakkeen täytettyäsi, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Täytäthän sähköpostiosoitteen huolellisesti. Mikäli viestiä ei tule, tarkista roskapostikansio ja ole tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@humak.fi. 

Ilmoittautumislomakkeet

Huomaa, että lomakkeet toimivat vain ilmoittautumisaikana eikä ilmoittautumisia oteta vastaan tämän jälkeen.

Ilmoittautumisajan päätyttyä (non-stop opintojen osalta viimeistään kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta) lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet käyttäjätunnusten aktivoimiseen ja verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Opintojakson suoritusohjeet löydät verkko-oppimisympäristö Hoodlesta. Tarkistathan myös roskapostikansion, sillä viestit menevät helposti roskapostiin. Mikäli viestiä ei ole tullut, olethan yhteydessä osoitteeseen avoinamk@humak.fi.

Opiskelu tapahtuu verkossa Hoodle -verkko-oppimisympäristössä. Opintojaksoihin mahdollisesti kuuluvat webinaarit tallennetaan pääsääntöisesti, joten ne on katsottavissa itselle sopivana aikana.

Suoritusmerkinnät siirretään pääsääntöisesti Puro-palvelun kautta omaan ammattikorkeakouluun. CampusOnline-sivustolta löydät ohjeet suoritusmerkintöjen siirtoon omaan opintorekisteriin.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää Humakin tarjoamista CampusOnline.fi-opinnoista, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@humak.fi. Opintojaksojen sisältöön ja suorittamiseen liittyen ole yhteydessä opintojakson lehtoriin. Lehtorin yhteystiedot löytyvät CampusOnline.fi-portaalista opintojakson tiedoista.

Muut yhteistyöopinto-opiskelijat

Humak tekee opetusyhteistyötä Jyväskylän ja Turun yliopistojen kanssa. Jyväskylän yliopiston KUMUn – Kulttuurit ja yhteisöt muuttuvassa maailmassa – osalta yhteistyö on alkanut lukuvuonna 2020–2021 ja Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen tutkinto-ohjelman osalta yhteistyö käynnistyy syksystä 2021.

Tutustu tarjolla oleviin Humakin opintoihin tarkemmin alta.

Humak tarjoaa KUMUlaisille mahdollisuuden opiskella kulttuurituotannon AMK-opintoja 25 op tai yhteisöpedagogin AMK-opintoja 25 op. Humakin opinnot kehittävät yliopisto-opiskelijoiden käytännön työelämätaitoja. 

Hakeminen ja valintaperusteet

Hakuaika lukuvuoden 2021–2022 opintoihin on 15.3.–30.4.2021. Pääset hakulomakkeeseen tästä.

Yhteyshenkilöt

  • Koulutussuunnittelija Tiina Hemminki (KUMU), tiina.s.hemminki(at)jyu.fi
  • Lehtori Sanna Pekkinen (Humak, Kulttuurituotanto), sanna.pekkinen(at)humak.fi
  • Lehtori Minna Rajalin (Humak, YP), minna.rajalin(at)humak.fi
  • KUMUn ja Humakin opetusyhteistyön opettajat

Kulttuurituotannon opetusvaihto Turun yliopiston Porin kampuksen Kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen tutkinto-ohjelman kanssa alkaa syksystä 2021. Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen tutkinto-opiskelijoille tarjotaan seuraavia Humakin opintoja:

Tuottajuuden perusteet 15 op (AMK-taso)

Culture, Organisation & Sustainability Managemen – COSM 15 op (YAMK-taso)

Hakeminen ja valintaperusteet

Opintoihin otetaan 10 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika on vuosittain 1.5.–15.8. Ilmoittaudu lukuvuoden 2021–2022 opintoihin tästä.

Yhteyshenkilöt

  • Humak: yliopettaja Laura Päiviö-Häkämies, laura.paivio-hakamies(at)humak.fi, p. 0400 349 289
  • Turun yliopisto

Sivusta vastaa: Hilla Mäkelä,
Viimeksi päivitetty: lokakuu 25, 2021