Muiden korkeakoulujen opiskelijat

Tältä sivulta löydät Humakin CampusOnline.fi-opintoihin ja muiden korkeakoulujen kanssa tehtävien opetusyhteistyöopintojen ilmoittautumisen ohjeet.

Sateenvarjon alla

Tervetuloa ristiinopiskelija!

Tältä sivulta löydät Humakin CampusOnline.fi-opintojaksojen ja muiden korkeakoulujen kanssa tehtävien opetusyhteistyöopintojen tiedot sekä ilmoittautumisohjeet. 

CampusOnline.fi-opiskelija

Ilmoittautumislomake Humakin CampusOnline-opintojaksoille löytyy Campusonline.fi -portaalista kunkin opintojakson sivulta. Lomakkeet toimivat ilmoittautumisaikana. 

Lomakkeen täytettyäsi, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Täytäthän sähköpostiosoitteen huolellisesti. Mikäli viestiä ei tule, tarkista roskapostikansio ja ole tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@humak.fi.

Ilmoittautumisajan päätyttyä (non-stop opintojen osalta viimeistään kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta) lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet käyttäjätunnusten aktivoimiseen ja verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Opintojakson suoritusohjeet löydät verkko-oppimisympäristö Hoodlesta. Tarkistathan myös roskapostikansion, sillä viestit menevät helposti roskapostiin. Mikäli viestiä ei ole tullut, olethan yhteydessä osoitteeseen avoinamk@humak.fi.

Opiskelu tapahtuu verkossa Hoodle -verkko-oppimisympäristössä. Opintojaksoihin mahdollisesti kuuluvat webinaarit tallennetaan pääsääntöisesti, joten ne on katsottavissa itselle sopivana aikana.

CampusOnline-opiskelijat eivät saa Humakin s-postiosoitetta tai Office 365 -käyttöoikeutta, vaan opinnoissa käytetään oman korkeakoulun s-postiosoitetta ja ohjelmia.

Korkeakoulusi ohjeet suoritusmerkintöjen siirtoon omaan korkeakouluun löydät CampusOnline-sivustolta.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää Humakin tarjoamista CampusOnline.fi-opinnoista, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@humak.fi. Opintojaksojen sisältöön ja suorittamiseen liittyen ole yhteydessä opintojakson lehtoriin. Lehtorin yhteystiedot löytyvät CampusOnline.fi-portaalista opintojakson tiedoista.

Muut yhteistyöopinto-opiskelijat

Humak tekee opetusyhteistyötä mm. Jyväskylän yliopiston ja Turun yliopiston Porin kampuksen Kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen tutkinto-ohjelman kanssa. Humak on mukana myös vieraiden kielten opintoja tarjoavassa Kivanet-verkostossa.

Tutustu tarjolla oleviin Humakin opintoihin tarkemmin alta.

Humak tarjoaa KUMUlaisille mahdollisuuden opiskella kulttuurituotannon AMK-opintoja 25 op tai yhteisöpedagogin AMK-opintoja 25 op. Humakin opinnot kehittävät yliopisto-opiskelijoiden käytännön työelämätaitoja. 

Hakeminen ja valintaperusteet

Hakuaika lukuvuoden 2022–2023 opintoihin on 15.3.–30.4.2023. Pääset hakulomakkeeseen tästä.

Yhteyshenkilöt

 • Koulutussuunnittelija Tiina Hemminki (KUMU), tiina.s.hemminki(at)jyu.fi
 • Lehtori Sanna Pekkinen (Humak, Kulttuurituotanto), sanna.pekkinen(at)humak.fi
 • Lehtori Minna Rajalin (Humak, YP), minna.rajalin(at)humak.fi
 • KUMUn ja Humakin opetusyhteistyön opettajat

Kulttuurituotannon opetusvaihto Turun yliopiston Porin kampuksen Kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen tutkinto-ohjelman kanssa (1.8.2022 alkaen Digitaalisen kulttuurin, maiseman ja kulttuuriperinnön tutkinto-ohjelma). Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen tutkinto-opiskelijoille tarjotaan seuraavia Humakin opintoja:

Tuottajuuden perusteet 15 op (AMK-taso)

 • Ammattina kulttuurituottaja 5 op
 • Kulttuurituottajan toimintaympäristöt 5 op
 • Lakitieto ja etiikka 5 op

Culture, Organisation & Sustainability Managemen – COSM 15 op (YAMK-taso)

 • COSM 1: Cultural Organisation & Sustainability Management 5 op
 • COSM 2: Cultural Entrepreneurship & Sustainability Management 5 op
 • COSM 3: Cultural Management & Dimensions of the Sustainability: Environmental, Social & Economic 5 op

Hakeminen ja valintaperusteet

Opintoihin otetaan 10 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika on vuosittain 1.5.–10.6. Ilmoittaudu lukuvuoden 2023–2024 opintoihin tästä.

Yhteyshenkilöt

 • Humak: lehtori Minna Hautio, minna.hautio(at)humak.fi, p. 0400 349 227
 • Turun yliopisto

Sivusta vastaa: Miisa Vierikko,
Viimeksi päivitetty: 15 kesäkuun, 2023